Timo Salo ja Jasper Jokela kiinnitetty tulevalle kaudelle
Julkaistu: 08.09.2017 00.00

Timo Salo ja Jasper Jokela kiinnitetty tulevalle kaudelle

Miesten edustusjoukkue kiinnitti lisää miehiä tulevalle kaudelle, kun Jasper Jokela ja Timo Salo pistivät nimensä sopimuspaperiin. Salolle tuleva kausi on neljäs edustusjoukkueessa, kun taas Kannuksesta kulkeva Jasper Jokela kuuluu joukkueen rookie-osastoon ja pelasi edellisen kauden seuran B-junioreissa.

Salolle päätös jatkosta syntyi lopulta pitkän miettimisen jälkeen. ”Arkikuviot työn puolesta kokivat muutosta, joten jatkoa piti pohtia pitkään. Kokkolassa pelaaminen tuntui kuitenkin luontevimmalta vaihtoehdolta, koska tältä osin myös reissaaminen pysyy vähäisempänä”. Tulevaan kauteen Timo lähtee luottavaisin mielin. ”Meillä on potentiaalinen ja iskukykyinen joukkue kasassa ja tekemisen intensiteetti on parantunut. Joukkueeseen on noussut uusia vastuunkantajia, jotka ovat suoriutuneet erittäin hyvin. Omalta osaltani tulen tekemään kaikkeni, että joukkue menestyy tulevalla kaudella ja pyrin olemaan parhaassa mahdollisessa kunnossa”. Viikonloppuna starttaavaa Suomen Cupia Timo odottaa innolla. ”Cupin pelit sytyttää aina, koska joka kerta panoksena on tulos, tai ulos. Tottakai tavoitteena on päästä jatkoon Kokkolan turnauksesta ja sitä myötä myös mahdollisimman pitkälle cupissa. Viime kaudella Suomen Cup kulki joukkueelta hienosti ja oli todella pienestä kiinni, ettei oltaisi kaadettu liigajoukkue LaSB:ia puolivälierissä. Pikkufinaalin voitto kaatui hieman joukkueen omaan tehottomuuteen. Mutta odottavaisin mielin mennään jälleen. Mitä viikonlopun muihin joukkueisiin tulee, niin Jeppistä vastaanhan me ollaan jo pariin kertaan pelattu harkkapelit alkusyksyn aikana ja Kauhajoki pelaa meidän kanssa samassa lohkossa kakkosta ja kevään pudotuspeleissä tiputettiin heidät jatkosta, joten siltä osin ovat tuttuja joukkueita. Ensimmäisessä ottelussa kohdattava Merikoski on heti alkuun kova vastus, joka tippui karsinnoissa keväällä Divariin nousseelle Tikkurilan Tiikereille 2-1. Eli hyvät pelit saadaan varmasti aikaa ”. Loppuun Timolta irtoaa myös muistamiset katsojille. ”Meillä on Kokkolassa Suomen parhaat fanit ja upea tunnelma otteluissa. Suuret kiitokset katsojille siitä ja tervetuloa seuraamaan uusiutuneen joukkueen otteita. Tukea tarvitaan aina”.

Myös joukkueen nuoriso-osastoon kuuluva, hyökkääjän paikalla pelaava Jasper Jokela, on hyvillä mielillä sopimuksen synnyttyä. ”Hyvät fiilikset. Pääsee pelaamaan hyvään joukkueeseen. Joukkueelta odotan tietenkin pitkää kautta ja omalta osaltani kehitystä pelien myötä, sekä sitä myötä myös tehoja”. Keväästä asti mukana olleelle Jasperille, tulevan viikonlopun pelit edustuksen sinipaidassa, ovat nuorelle miehelle ensimmäiset viralliset ottelut. ”Toivottavasti pelataan hyvät pelit näin kauden alkuun ja edetään cupissa pitkälle. Itselle nämä pelit ovat myös hyvä näyttöpaikka”. Vielä loppuun Jasper kertoo pienet terveiset katsojille. ”Kaikki mukaan katsomaan pelejä ja kannustamaan Nibacos voittoon. Katsomoon paljon sakkia ja hirveä meteli!”

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-