NibaGirls Cup - hauska pelipäivä kavereiden kesken!
Julkaistu: 29.04.2017 00.00

NibaGirls Cup - hauska pelipäivä kavereiden kesken!

Olemme yrittäneet seurassa pitää huolta meidän tytöistä ja viedä tyttösalibandya koko ajan eteenpäin. Nuorena lajina haasteena on se, että pelaajia ei lajin parissa ole vielä tarpeeksi. Lisäksi pohdimme, miten saisimme omille tytöillemme lisää sitä, mistä he eniten pitävät - pelejä!







Näistä tavoitteista syntyi idea pikkutyttöjen pienpeliturnauksesta. Katusählyssä peli-idea on sama, mutta turnaus on suunnattu aikuisille tai vanhemmille junioreille. Säännöt laadittiin sellaisiksi, että jokainen joukkue panostaisi siihen, että houkuttelee uusia lajikokeilijoita mukaan.

Harmiksemme saimme sarjat pelattavaksi vain E- ja D-tyttöihin, mutta tämä päivä todisti sen, että turnaus oli ehdottomasti järjestettävä vaikkei se toteutunut kaikissa tavoitelluissa sarjoissa. Mukana olleet joukkueet olivat panostaneet peliasuihin ja yhteisiin joukkueen nimen mukaisiin teemoihin. Kavereiden kanssa oli hauskaa pelata, viettää aikaa hallilla, kikattaa ja leikkiä. Katsomo täyttyi vanhemmista ja sisaruksista, jotka tulivat kannustamaan tyttöjä!

Kiitos myös kaikille rohkeille tytöille, jotka olivat lähteneet kokeilemaan täysin uutta lajia - tämä oli hyvä mahdollisuus tutustua säbämaailmaan, jos omaan harrastuskalenteriin laji ei ole vielä mahtunut.

Päivän aikana ratkottiin myös NibaGirls Cupin mestaruudet:

E-tytöt

1. Koalat

2. Diamond Girls

3. Team Winners

4. Pink Panters

D-tytöt

1. FC Unicorns

2. Tarmo Valkoinen

3. Pikku Ankat

4. Yksisarviset

Kiitos kaikki talkoilijat, järjestäjät ja ennen kaikkea osallistujat! Tämä oli elämys meille kaikille!

Kuvat: Eeva Huotari

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-