Miehet, 2-Divisioona

Nibacos Miehet edustus - Konnat  7 - 3

Kampushalli

Miehille täydet pisteet sarja-avauksesta

Miehet aloittivat oman urakkansa runkosarjassa Konnia vastaan. Sarjapisteet saatiin pidettyä kotona, kun siniset nappasivat ottelusta 7-3 voiton.

Maalinteon aloittaa Juho Karhula reilun seitsemän minuutin jälkeen Kasper Harjun syötöstä. 11:41 siniset kasvattavat johtoaan kahteen maaliin Juuso Kortemaan osuessa putkien sisään. Ajassa 16:18 vieraiden Joonas Mäkelä lähtee istunnolle ja ylivoima kerkeää jauhaa reilun puolen minuutin verran, kunnes Oskari Kauppila laukoo Riku Anttilan tarjoilusta pallon oikeaan yläseen ja kasvattaa johdon 3-0:aan. Ihan puhtain maalein eivät sinisetkään pääse erätauolle, sillä ajassa 18:07 Konnien Ville Yli-Juuti iskee pallon keksihyllylle nopean käännön päätteeksi. Ensimmäisessä erässä sinisten Janne Tuikka nappailee 7 torjuntaa ja Konnien Tero Kotomäki 5 torjuntaa.

Toisen erän juoni ei hirvittävästi eroa ensimmäisestä ja Nibacos pysyy enimmäkseen pallollisena. Siniset saavat erään erittäin lennokkaan lähdön, kun kapteeni Jukka Keskisipilä lisää johdon 4-1:een, Anttilan napatessa toisen syöttärinsä. Konnien vastaus saadaan kolmen minuutin päästä Jiri Tervon kantatessa vaparista 4-2 kavennuksen. 28:56 Janne Seppälä tuumii, että nyt on veskari jättänyt takakulman auki ja lataa pallon vasemmasta laidasta yllättävästi aivan oikeaan yläseen ohi Kotomäen ja vie siniset jälleen kolmen maalin johtoon. Syötön saalistaa Timo Salo. 34:27 vieraat pääsevät kokeilemaan ylivoimaa Juho Karhulan kärsiessä kaksiminuuttista, mutta sinisten nelikko saa pidettyä vieraiden ylivoiman vaarattomana. Vielä erän loppuun Keskisipilä pääsee nautiskelemaan Nibacosin kuudennen maalin erittäin tyylikkään coast-to-coastin jälkeen. Myös Konnilla on erän loppupuolella huippupaikka iskeä lisämaali, mutta Tuikka venyy loistavaan torjuntaan. Toiseen erään Tuikalle 6 torjuntaa, Kotomäelle 4.

Viimeisessä erässä sinisten ajatus taitaa olla muualla, kuin itse pelissä ja homma ei oikein käy laatuun, mistä seurauksen lukuisia pallon menetyksiä ja Konnien vastahyökkäyksiä, joiden ratkaisut päätyvät kuitenkin onneksi peittoihin, seinille, sekä varmasti pelanneen Janne Tuikan hyppysiin. Kuitenkin ajassa 44:56 vieraat rankovat virheistä ja Riku Kallioniemi kaventaa lukemat 6-3:een. Lisää tuskaa on edessä hetken päästä, kun Juuso Kortetmaa istutetaan jäähylle, mutta jälleen siniset onnistuvat kestämään alivoiman ilman takaiskuja. 54:58 Konna-valmentaja Jukka Tervo hakee lisäkuvioita aikalisän muodossa, mutta tulos jää laihaksi. Lopulta vajaa kaksi minuuttia ennen päätöstä siniset pääsevät vielä myllyttämään ylivoimalla ja 13 sekuntia ennen päätössummeria Salo jakaa maalin edestä palloa Kauppilalle, joka niittaa illan toisensa ja 7-3 loppulukemat. Viimeiseen erään Tuikalle 9 torjuntaa ja Kotomäelle 5.

Ensimmäisestä ottelusta tärkein, eli voitto ja täydet pisteet hoituivat, mutta ihan ehjään peliin eivät siniset pystyneet. Näin tuumi myös sinisen laivan luotsi Toni Paloaho -Pari ensimmäistä erää ihan hyvää pelaamista, mutta kolmanteen erään täytyy olla pettynyt. Ajatus ja kontrolli hiukan katosivat pelistä, mutta onneksi saatiin johto säilytettyä. Erikoistilanne pelaaminen oli erinomaista ja Tuikka maalissa loistava. Työt jatkuvat edelleen, jotta saataisiin peliä nopeutettua ja jalkoja paremmin liikkeelle.

Miesten karavaani matkustaa seuraavaksi Laihialle, kun FBC Remix isännöi miehiä tulevana lauantaina. Vauhdikasta salibandya on silti tarjolla samana päivänä Kokkolassa, kun Nibacosin C2-juniorit korkkaavat kautensa SM-sarjassa kotiturnauksella Hollihaassa. Ottelut alkavat kello 12:00.

7 - 3

Konnat
3 - 13 - 11 - 1
7'MaaliKarhula Juho
7'MaalisyöttöHarju Kasper
11'MaaliKortetmaa Juuso
16'MaaliKauppila Oskari
16'MaalisyöttöAnttila Riku
20'MaaliKeskisipilä Jukka
20'MaalisyöttöAnttila Riku
28'MaaliSeppälä Janne
28'MaalisyöttöSalo Timo
34'Jäähy: 2minKarhula Juho
39'MaaliKeskisipilä Jukka
46'Jäähy: 2minKortetmaa Juuso
59'MaaliKauppila Oskari
59'MaalisyöttöSalo Timo